¿QUE POTS FER TU PER ELLS?

Directora d'Hipoterapia de L'Escola Pony Club Granja. 
Fisioterapeuta especialitzada en esport i en hipoteràpia.
Tel. 658560254
Correu-e:  albalozano@fisioterapeutes.org

L’equip humà d’Hipoterapia, es constitueix a partir de Carlos Gaya, director de l’hípica L’Escola. D’Alba Lozano, fisioterapeuta col·legiada amb nombre 10795 i amb estudis de postgrau en el tractament d’hipoteràpia per la Universitat Gimbernat de Sant Cugat del Vallès. I per Mª Ángeles Navas, tècnic eqüestre titulada amb més de 30 anys d’experiència al món de l’equitació.

EQUIP TÈCNIC

HIPOTERAPIA


És important tenir en compte el nostre equip equí, amb un caràcter immillorable, amb diferents mesures a la creu i amb diferents amplàries pel que fa al dors, per poder adaptar el cavall a la persona que obtindrà el tractament.

  • Si ets una empresa pots fer una aportació econòmica.
  • Pots subvencionar parcialment un tractament.
  • Pots subvencionar el tractament complert d'un alumne d'Hipoteràpia.
  • Pots participar en els nostres actes benèfics.


           Per a més informació: 658560254 (Alba)
                                 lescolaponyclubgranja@gmail.comSent conscients de la necessitat d’una millora de qualitat de vida i de fomentar la independència durant les activitats de la vida diària en aquest sector de persones amb malalties neurològiques i/o psíquiques, l’equip directiu de “L’Escola” es va plantejar iniciar la Hipoterapia. La falta d’unes adequades instal·lacions, de professionals col·legiats amb els pertinents estudis d’aquest tipus de tractament fisioterapèutic i d’uns tècnics amb experiència dins del camp de l’equitació, ens va animar a iniciar tots els tràmits adequats per crear un lloc de referència en aquest àmbit complementari de la salut.
El tractament d’hipoterapia a L’Escola es duu a terme segons els principis dels corrents de neurorehabilitació Bobath i de la Rehabilitació Neurocognitiva (Perfetti). Per poder iniciar el tractament és necessari realitzar una completa valoració fisioterapèutica a més de presentar un informe mèdic actualitzat, una prescripció mèdica i acceptar el consentiment informat. Es realitza una sessió individual setmanal on la durada és aproximadament de 60 minuts, valorant en cada cas la tolerància a la fatiga muscular.

PACIENTS SUBVENCIONATS GRÀCIES ALS DONATIUS.

L'Escola Pony Club Granja