Escola d'equitació

(També fem classes en Francés i Anglès)
La nostra escola ofereix:

Iniciació amb ponis

Pels nens amb edats compreses entre els 4 i 7 anys es comencen a iniciar en el món de la equitació amb els ponis. D’aquesta manera ells poden preparar, muntar i des preparar sense cap dificultat el seu animal, ja que esta adequat a la seva alçada i a la seva  força muscular. Les alçades dels ponis estan compreses entre 1.10m i 1.49m.

Els preus de les classes d’iniciació amb ponis són: 
  — 4 Classes al mes de 30 minuts : 55€
  — 4 Classes al mes de 1 hora: 65€

Iniciació amb cavalls

A partir dels 8 anys es comencen a iniciar en el món de la equitació amb cavalls, sempre valorant l’alçada del nen i la força muscular. Igual que a les classes d’iniciació amb ponis, als alumnes se’ls hi ensenya a respatllar al cavall, a preparar-lo per la seva munta. A continuació es fa la classe a la pista amb el tècnic d’equitació i per finalitzar es des prepara el cavall i es neteja el material. Aquestes classes depenent dels horaris de vegades les faran individuals o en grup, sempre respectant el nivell de l’alumne.

Els preus de les classes d’iniciació amb cavall són: 
  — 4 Classes al mes de 1 hora: 65€
  — 8 Classes al mes de 1 hora: 110 €

Doma Clàssica

La Doma Clàssica és una de les tres disciplines Olímpiques de l’equitació, que te com a finalitat el desenvolupament harmoniós del cavall i de les seves facultats tan físiques com psíquiques. Com a resultat d’aquest treball, el cavall es mostra en vers al genet i al treball, atent, confiat, receptiu i sumis.

Aquesta disciplina i els seus exercicis son la base per a qualsevol activitat posterior amb el cavall.

Els alumnes de l’escola d’equitació base se’ls inicia amb aquesta filosofia i posteriorment segons l’evolució de cada genet, experimenten i practiquen altres disciplines eqüestres.

Els preus de les classes de Doma clàssica són:
  — 4 Classes al mes de 1 hora : 65€
  — 8 Classes al mes de 1 hora : 110 €

Salt d’obstacles

La disciplina de Salt, també Olímpica, consisteix en saltar un conjunt d’obstacles disposats a la pista formant un recorregut. Les alçades a les quals es col·loquen les barres respecte el terra variarà en funció del nivell de l’alumne i de si salta amb poni o cavall.

El Salt desenvolupa en els genets el sentit de l’equilibri, l’orientació, el ritme i la seguretat en si mateixos.

Els alumnes s’inicien en els exercissis de salt quan la seva confiança, nivell de munta, equilibri i ajudes les tenen totalment adquirides.

Els preus de les classes de Salt d’obstàcles són:
  — 4 Classes al mes de 1 hora : 65 €
  — 4 Classes al mes de 1 hora : 110 €

Pony Games

Pony Games és una disciplina hípica, d’origen britànic, que posa a prova l’habilitat i les facultats físiques i la intel·ligència dels genets amb una sèrie de jocs que li preparen per a desenvolupar qualsevol altra disciplina eqüestre. Un esport molt intens, en el qual preval l’espectacle i la diversió, on genets i ponis rivalitzen en habilitat i velocitat.

 • Són jocs muntats, en equip, i en els quals cada participant té un “àrea” exclusiva d’actuació, com en les competicions de natació.
 • Cada equip juga en una “carrer” de 10 metres d’ample i del llarg de la pista de competició.
 • El reglament és molt precís per vetllar per la serietat del resultat i la seguretat de genets i equins.
 • Es pot practicar individualment, per parelles, o per equips de quatre a cinc participants, que es relleven successivament, sempre amb un sol genet/poni de cada equip en acció.

Els preus de les classes de Pomy Games són:
  — 5 classes de 1 hora 30 minuts : 50 €

Concursos

Quan els nostres alumnes arriben al nivell adequat, si ells volen, els iniciem en el món de la competició, independentment de si munten en poni o en cavall.

DOMA CLÀSSICA:

Les proves de Doma consisteixen en la realització de diferents exercicis, anomenats Reprises, sobre el quadrilong que són valorats per diferents jutges.

Aquestes qualitats es manifesten per la franquesa i regularitat en els aires, l’harmonia, lleugeresa i facilitat de moviments, la impulsió i equilibri, i la submissió a l’embocadura sense tensió ni resistència. El cavall dona així la impressió de transportar-se per si mateix.

SALT D’OBSTACLES:

Les proves de Salt d’Obstacles consisteixen en la superació a cavall d’un conjunt d’obstacles format per barres, i determinats per un recorregut fixat, sense cometre cap falta. Les penalitzacions poden produir-se per el derrib dels obstàcles, per la negativa del cavall a sobrepassar-los o l’excés de temps concedit en realitzar el recorregut. Les proves es disputen seguint uns barems que comporten diverses dificultats i grups que es diferencien per altures que oscil·len entre barretes a terra (pels petits) i 1,60 m.
Una prova de salt és aquella en la que es jutja al conjunt genet-cavall sota diverses condicions. És una prova destinada a demostrar en el cavall la seva franquesa, la seva potència, la seva velocitat, la seva destresa i el seu respecte a l’obstacle, i en el genet, la qualitat de la seva equitació.

Exàmens de Galops

Els Galops són els programes de Formació de Genets i amazones, basat en el Programa de Galops establert per la RFHE i que consta de nou nivells d’aptitud i coneixements de les tècniques de equitació, maneig i cura dels cavalls, en les tres etapes de la formació Esportiva: Iniciació, Perfeccionament i Especialització.

L’Escola Pony Club Granja imparteix les classes teoriques als seus alumnes per a la preparació dels examens de Galops aquells dies que tenen classe i que per la climatología adversa no es pot muntar amb el cavall o poni.

Clínics

Per als nostres alumnes aventatjats i amb cavall en propietat que ja estan en competició, els hi oferim la possibilitat de realitzar classes d’entrenament amb un genet de nivell internacional. D’aquesta manera poden gaudir i assabantar-se que l’entrenament semanal que fan amb els nostres tecnics es correcte.

Actualment contem amb la presencia de :

DIANA OSTARIZ

CURRICULUM DEPORTIVO.

Formación :

 • Desde 1990 hasta 1992 junto a Jane y Christopher Bartle.
 • Desde 1994 hasta 2000 con Luis Lucio.
 • Desde 2000 hasta 2002 con Jürgen Koschel.
 • Desde 2004 hasta 2012 con Jack Van Hulsteyn.
 • Desde 2010 hasta 2013 con Jan Bemelmans.

Actualmente acudiendo a clinics de diversos y prestigiosos entrenadores como Ton de Ridder o Jan Nivelle entre otros.

Resultados :

 • Medalla en los Campeonatos de España desde 1996 hasta 2000.
 • Miembro del Equipo Español para los Campeonatos de Europa de Jóvenes Jinetes desde 1997 hasta 2000.
 • Compitiendo en el nivel Gran Premio nacional e internacional del 2001 hasta el 2005 con el caballo “Haldor”. En el 2011 con el caballo “Gotardo”, y desde el 2012 al 2014 con “Gumiel” y “Ulisses”; todos ellos domados por mi y habiendo obtenido primeros puestos con todos ellos en varias ocasiones.
 • Campeona de Aragón de adultos desde el 2002 hasta el 2007 y desde el 2009 hasta el 2013 con los caballos “Haldor”, “Ingenuo”, “Gumiel”, “Zanzibar” y “Ulisses”.
 • Campeona de España en el 2008 con “Zanzibar”.
 • Medalla de oro en el CDI Sunshinetour en 2012 con “Zanzibar”.
 • Miembro del Equipo Español para el CHIO de Hickstead con “Gumiel” en el 2013.

L’Escola Pony Club Granja “, club esportiu i escola d’equitació, neix durant l’estiu del 2012 de la mà de Carlos Gaya. Acompanyat d’un equip de tècnics eqüestres titulats i experts en l’organització i en l’ensenyament, inicien l’activitat amb la voluntat de cobrir una manca d’espai formatiu eqüestre de qualitat i amb disciplina. En aquest centre eqüestre es desenvolupen la majoria d’activitats relacionades amb el món del cavall, amb la natura i amb el món rural.

 

A l’Escola Pony Club Granja dispossem d’un ampli equip de cavalls preparats per totes les disciplines que impartim als nostres alumnes. Aquets cavalls escollits de manera selecte, son muntats i preparats per l’equip tècnic, amb la finalitat que tant física com psíquicament estiguin sempre a punt per ajudar a l’ensenyança dels alumnes que s’inicien o que es perfeccionen amb alguna disciplina eqüestre.

Cavalls propietat d’alumnes de l’Escola:

Cavalls d’escola cedits a alumnes:

A l’Escola Pony Club Granja dispossem d’un ampli equip de cavalls preparats per totes les disciplines que impartim als nostres alumnes. Aquets cavalls escollits de manera selecte, son muntats i preparats per l’equip tècnic, amb la finalitat que tant física com psíquicament estiguin sempre a punt per ajudar a l’ensenyança dels alumnes que s’inicien o que es perfeccionen amb alguna disciplina eqüestre.